Bonte Koe Verhuur Maasland - Geboortebord huren -Telraam

De hele wereld mag het horen;
Jullie kindje is geboren!

Huur een origineel geboortebord en laat de wereld het goede nieuws weten!

Vind een mooi plaatsje in je tuin en huur het geboortebord Telraam of Krijtbord.   Zoek je het liever hogerop? Huur dan onze Ooievaar voor in je vlaggenstokhouder.  De standaard huurperiode voor alle geboorteborden is twee weken. Korter of langer is altijd bespreekbaar.

Geboortebord Ooievaar

Deze vrolijke ooievaar brengt een meisje of jongetje bij jullie thuis! Hij past eenvoudig in bijna elke vlaggenstokhouder. De ooievaar is van snavel tot staart circa 1,50m.

De huur voor geboortebord Ooievaar is €25,– voor een huurperiode van 2 weken. Langer of korter kan altijd, informeer voor de mogelijkheden.

Bonte Koe Verhuur Maasland - Geboortebord huren - Ooievaar
Bonte Koe Verhuur Maasland - Geboortebord Krijtbord

Geboortebord Krijtbord

Op dit krijtbord kunnen verschillende woorden ‘geschreven’ worden met losse letters en magneetjes. Het bord is tweezijdig te gebruiken en circa 1,60m hoog.

De huur voor het geboortebord Krijtbord is €40,– voor een huurperiode van 2 weken. Langer of korter kan altijd, informeer voor de mogelijkheden.

Geboortebord Telraam

Op dit kleurrijke telraam passen 6 woorden van elk 9 letters.  Door het gebruik van magneetjes en losse letters kan elke zin geplaatst worden.  Het telraam is circa 1,60m hoog en 1,60m breed hoog.

De huur voor het geboortebord Telraam is €60,– voor een huurperiode van 2 weken. Langer of korter kan altijd, informeer voor de mogelijkheden.

Bonte Koe Verhuur Maasland - Geboortebord Telraam huren