In het Corona-seizoen zijn de openingstijden afwijkend. vanaf juni elke donderdag weer open van 19.00u-21.00u info@bontekoeverhuur.nl

Hoe werkt het?

Je verjaardag twee keer vieren; eerst met familie en dan nog eens met je eigen vriendjes en vriendinnetjes! Je kind is een bofkont!

Voor de ouders zijn de themakisten voor kinderfeesten bedacht. Er is keuze uit de thema’s: Piraten, Frozen, Prinsessen, Koken, Strand, Boerderij, Ridders en Sport. Elk thema is compleet te huur met een draaiboek, verkleedkleding en (spel)attributen. Het draaiboek staat vol met binnen- en buitenspelletjes om een compleet kinderfeestje te vieren.

Kinderfeest Themakist Ridders

Kinderfeest themakist Ridders

Koning Arthur zoekt stoere jongens en meisjes op zijn zoektocht naar de schat. De kleine ridders mogen verschillende proeven doen om hun kracht te tonen. Als beloning krijgen de ridders aanwijzingen waar ze de schat kunnen vinden. Verkleed als echte ridder met tuniek, helm en zwaard voelen de kinderen zich ijzersterk.

De themakist Ridders is te huur met kleding en accessoires voor maximaal 8 ridders. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de kist terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

 

Kinderfeest themakist brandweer

Kinderfeest themakist
Brandweer

Gaan als de brandweer! De actieve en spannende spelletjes zijn voor jongens en meisjes die vooral stoer zijn. Gekleed met helm en brandweerpak ( tuniek) is geen spel deze kinderen te gek. Als ouder vreest u misschien voor brand en gevaar, maar natuurlijk denken wij aan de veiligheid van uw kinderen en het huishouden. Het gevaarlijkste spel in dit draaiboek is het blussen van een waxinelichtje met een waterpistool, terwijl het kaarsje in een teil water dobbert.

De themakist Brandweer is te huur met outfits voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de (meeste) attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Kinderfeest themakist piraten

Kinderfeest themakist Piraten

Een piratenboot is aangemeerd in de huiskamer. Met de gordijnen dicht zijn de doodskoppen, gouden oorbellen en een papegaai net aan te ontwaren in de duisternis. Piratenjongens en/of meisjes met 1 oog gaan met elkaar de strijd aan om de schatkist te vinden met onder andere spelletjes als schipbreukeling en vishappen. Wie is uiteindelijk de stoerste piraat?

De themakist Piraten is te huur met kleding voor maximaal 8 piraatjes. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Extra's

Om je goed voor te kunnen bereiden, mag je de themakoffer voor een langere periode huren. Dan staat niets je in de weg voor een geslaagd kinderfeestje.   Komen er stoere jongens op je prinsessenfeest? Of mooie meisjes op je ridderfeestje?  Ook voor hen zorgen we voor een passende outfit.

Kinderfeest themakist sport

Kinderfeest themakist
Sport

Sportieve jongens en meisjes krijgen er rode wangen van. Organiseer een sportief feest en je hebt geen kind aan ze. Voor de grotere kinderen zijn er deze kist veel verschillende balspelletjes te vinden. Vraag of de kinderen in hun eigen sportkleding te komen of gebruik de T-shirts uit de koffer.

De themakist Sport is te huur met Tshirts en accessoires voor maximaal 8 spelers. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeest inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de kist terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Kinderfeest themakist Frozen

Kinderfeest themakist Frozen

In ieder seizoen kun je een kinderfeestje met het thema Frozen organiseren. Verkleed als Anna of Elsa duiken de kinderen onder in de wereld van ijs en sneeuw samen met vriendje Olav.  Natuurlijk komen Kristoff, Sven en de trollen ook voorbij.

De themakist Frozen is te huur met jurkjes en accessoires voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Kinderfeest themakist boerderij

Kinderfeest themakist Boerderij

Ook zonder een complete veestapel kun je het boerenleven prima op ‘je erf’ halen. Op kaplaarzen en met een zakdoek om de buitenlucht in, krijgen de kleine boertjes vanzelf roze wangen. Maar ook voor binnen zijn er genoeg spelletjes in deze koffer te vinden.

De themakist Boerderij is te huur met accessoires ingepakt voor 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden. De kruiwagens en skelters zijn niet inbegrepen.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Je kunt een themakoffer
reserveren door te mailen of bellen naar 0613408505.

Kinderfeest themakist prinses

Kinderfeest themakist Prinses

Jurken, kroontjes, nagellak en lippenstift in de kleur roze zijn de ingredienten van de prinsessenkoffer. Eenmaal aangekleed en opgemaakt kunnen de meisjes als echte prinsesjes spelletjes doen als kus-de-kikker en sterrenjacht. Als er ook een prins is uitgenodigd, is er voor hem een ridder- of piratenpak beschikbaar.

De themakist Prinsessen is te huur met jurkjes voor 8 prinsesjes. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Kinderfeest themakist strand

Kinderfeest themakist
Strand

Wil je toch naar buiten met de kinderen? De noordzeekust biedt mogelijkheden. Met jullie neus in de wind is er op het strand van alles te beleven. Zeker als je deze koffer meeneemt. Hij zit propvol spellen om een hele middag uit te pakken. Is het strand te ver, dan kan het ook prima in het park, je achtertuin of het speelveld.

In de themakist Strand is er gerekend op  8 kinderen. Gaan er meer kinderen mee, dan is deze eenvoudig aan te vullen. Lees vooraf het draaiboek goed door, op het strand kom je er wellicht niet meer aan toe.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Kinderfeest themakist koken

Kinderfeest themakist
Koken

Lekkerbekken kunnen hun hart ophalen met een kinderfeestje Koken. Heerlijke recepten om lekker te kneden, roeren, bakken en daarna te smikkelen. Natuurlijk is er nagedacht over kindvriendelijke recepten die niet te lang duren en ook niet te ingewikkeld zijn.

In de themakist Koken vind je materialen voor 8 chefkoks. Naast vele recepten voor hartige en zoete gerechten, vind je in het draaiboek ook spelletjes om je vingers bij af te likken.
Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–