Kinderfeest thema Prinses

Vermijd kinderfeest-stress!

Wij hebben de voorbereidingen al voor je gedaan.  Je hoeft zelf alleen nog de ballonnen op te blazen!  Met ons draaiboek, de spelletjes en verkleedkleding tover je in no-time een kinderfeestje uit je hoge hoed.

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

Piraten, Frozen, Brandweer, Prinsessen, Strand, Boerderij, Ridders en Politie

Hoe werkt het ?

Om je goed voor te kunnen bereiden, mag je de themakoffer voor een langere periode huren. Dan staat niets je in de weg voor een geslaagd kinderfeestje.   Komen er stoere jongens op je prinsessenfeest? Of mooie meisjes op je ridderfeestje?  Ook voor hen zorgen we voor een passende outfit. Reserveren heeft de voorkeur; al vele ouders vinden hun weg naar onze kinderfeestthema’s.

Thema kinderfeest Piraten
Bonte Koe Verhuur Maasland - Thema kinderfeest Brandweer huren

Thema kinderfeest Brandweer

Gaan als de brandweer! De actieve en spannende spelletjes zijn voor jongens en meisjes die vooral stoer zijn. Gekleed met helm en brandweerpak ( tuniek) is geen spel deze kinderen te gek. Als ouder vreest u misschien voor brand en gevaar, maar natuurlijk denken wij aan de veiligheid van uw kinderen en het huishouden. Het gevaarlijkste spel in dit draaiboek is het blussen van een waxinelichtje met een waterpistool, terwijl het kaarsje in een teil water dobbert.

De themakist Brandweer is te huur met outfits voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de (meeste) attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–   

Thema kinderfeest Ridders

Koning Arthur zoekt stoere jongens en meisjes op zijn zoektocht naar de schat. De kleine ridders mogen verschillende proeven doen om hun kracht te tonen. Als beloning krijgen de ridders aanwijzingen waar ze de schat kunnen vinden. Verkleed als echte ridder met tuniek, helm en zwaard voelen de kinderen zich ijzersterk.

De themakist Ridders is te huur met kleding en accessoires voor maximaal 8 ridders. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de kist terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–

Bonte Koe Verhuur Maasland - Thema kinderfeest Ridders huren
Kinderfeest thema Prinses

Thema kinderfeest Prinsessen

Jurken, kroontjes, nagellak en lippenstift in de kleur roze zijn de ingrediënten van de prinsessenkoffer. Eenmaal aangekleed en opgemaakt kunnen de meisjes als echte prinsesjes spelletjes doen als kus-de-kikker en sterrenjacht.

De themakist Prinsessen is te huur met jurkjes voor 8 prinsesjes. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  

Thema kinderfeest Piraten

Een piratenboot is aangemeerd in de huiskamer. Met de gordijnen dicht zijn de doodskoppen, gouden oorbellen en een papegaai net aan te ontwaren in de duisternis. Piratenjongens en/of meisjes met 1 oog gaan met elkaar de strijd aan om de schatkist te vinden met onder andere spelletjes als schipbreukeling en vishappen. Wie is uiteindelijk de stoerste piraat?

De themakist Piraten is te huur met kleding voor maximaal 8 piraatjes. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–

Bonte Koe Verhuur Maasland - Thema kinderfeest Piraten huren
Bonte Koe Verhuur Maasland - Thema kinderfeest Strand huren

Thema kinderfeest Strand

Wil je een buitenkinderfeestje?  Het strand biedt mogelijkheden. Met jullie neus in de wind is er aan zee van alles te beleven. Zeker als je deze koffer meeneemt. Hij zit propvol spellen om een hele middag uit te pakken. Is het strand te ver, dan kan het ook prima in het park, je achtertuin of het speelveld.

In de themakist Strand is er gerekend op  8 kinderen. Gaan er meer kinderen mee, dan is deze eenvoudig aan te vullen. Lees vooraf het draaiboek goed door, op het strand kom je er wellicht niet meer aan toe.

Huurprijs: € 25,–  

Thema kinderfeest Politie

Kinderdromen komen uit, even voor een middag politieagent zijn!  In een outfit met gele strepen boeven vangen, de buit terugvinden én het verkeer regelen.  

De themakist Politie is te huur met outfits voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de (meeste) attributen om de spelletjes te spelen worden bijgeleverd. 

Huurprijs: € 25,–  

Bonte Koe Verhuur Maasland - Kinderfeest thema politie
Bonte Koe Verhuur Maasland - Thema kinderfeest Frozen huren

Thema kinderfeest Frozen

In ieder seizoen kun je een kinderfeestje met het thema Frozen organiseren. Verkleed als Anna of Elsa duiken de kinderen onder in de wereld van ijs en sneeuw samen met vriendje Olav.  Natuurlijk komen Kristoff, Sven en de trollen ook voorbij.

De themakist Frozen is te huur met jurkjes en accessoires voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  

Thema kinderfeest Boerderij

Ook zonder een complete veestapel kun je het boerenleven prima op ‘je erf’ halen. Op kaplaarzen en met een zakdoek om de buitenlucht in, krijgen de kleine boertjes vanzelf roze wangen. Maar ook voor binnen zijn er genoeg spelletjes in deze koffer te vinden.

De themakist Boerderij is te huur met accessoires ingepakt voor 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden. De kruiwagens en skelters zijn niet inbegrepen.

Huurprijs: € 25,– 

Bonte Koe Verhuur Maasland - Thema kinderfeest Boerderij huren