0613408505 === Geopend op: Maandag 19.00u t/m 21.00u ==== Donderdag 19.00u t/m 21.00u info@bontekoeverhuur.nl

Hoe werkt het?

Kinderen vieren graag een kinderfeestje met eigen vriendjes. Als u kiest voor een kinderfeestje met een thema, dan bieden de kinderfeestkoffers uitkomst. U kunt kiezen uit de thema’s: Piraten, Frozen, Prinsessen, Koken, Strand, Boerderij, Ridders en Voetbal. Onze themakisten huur je compleet met een draaiboek, verkleedkleding en (spel)attributen. Het draaiboek staat vol met binnen- en buitenspelletjes om een compleet kinderfeestje te vieren.

Extra's

Om je goed voor te kunnen bereiden, mag je de themakoffer voor een langere periode huren. Dan staat niets je in de weg voor een geslaagd kinderfeestje.   Komen er stoere jongens op je prinsessenfeest? Of mooie meisjes op je ridderfeestje?  Ook voor hen zorgen we voor een passende outfit.

Kinderfeest themakist piraten

Kinderfeest themakist Piraten

Een piratenboot is aangemeerd in de huiskamer. Met de gordijnen dicht zijn de doodskoppen, gouden oorbellen en een papegaai net aan te ontwaren in de duisternis. Piratenjongens en/of meisjes met 1 oog gaan met elkaar de strijd aan om de schatkist te vinden met onder andere spelletjes als schipbreukeling en vishappen. Wie is uiteindelijk de stoerste piraat?

De themakist Piraten is te huur met kleding voor maximaal 8 piraatjes. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Kinderfeest themakist prinses

Kinderfeest themakist Prinses

Jurken, kroontjes, nagellak en lippenstift in de kleur roze zijn de ingredienten van de prinsessenkoffer. Eenmaal aangekleed en opgemaakt kunnen de meisjes als echte prinsesjes spelletjes doen als kus-de-kikker en sterrenjacht. Als er ook een prins is uitgenodigd, is er voor hem een ridder- of piratenpak beschikbaar.

De themakist Prinsessen is te huur met jurkjes voor 8 prinsesjes. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Kinderfeest themakist Frozen

Kinderfeest themakist Frozen

In ieder seizoen kun je een kinderfeestje met het thema Frozen organiseren. Verkleed als Anna of Elsa duiken de kinderen onder in de wereld van ijs en sneeuw samen met vriendje Olav.  Natuurlijk komen Kristoff, Sven en de trollen ook voorbij.

De themakist Frozen is te huur met jurkjes en accessoires voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Kinderfeest themakist strand

Kinderfeest themakist Strand

Deze koffer brengt je gelijk in vakantiesferen. In zwemkleding vermaken de kinderen zich prima met deze koffer op het strand, maar ook in tuin of een recreatiegebied. Geen gedoe in huis en toch een hele middag actief bezig in de buitenlucht. Onder andere flessenpost, handdoektikkertje en de sponzenrace staan garant voor een zonnig feestje.

De themakist Strand is te huur met verschillende kinderfeestspelletjes voor 8 zomergasten. Natuurlijk is het draaiboek waarin de spelletjes staan uitgelegd inbegrepen. Deel de kinderen op in teams en speel onderlinge wedstrijden of laat de kinderen elk voor zich spelen.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Kinderfeest themakist koken

Kinderfeest themakist Koken

De kleinste lekkerbekjes kunnen hun hart ophalen op een eigen kookfeestje. Met echte koksmutsen, ovenwanten en schorten aan neemt de kookbrigade de keuken over. Met de kleine pollepels en deegrollers worden de mooiste creaties gebakken. Natuurlijk is er naast het bakken ook tijd om te proeven en spelletjes te spelen.

De themakist Koken is te huur met kookgerei voor 8 kinderen. In het draaiboek zijn verschillende recepten te vinden voor zoete en hartige gerechten. Ook staan er verschillende kinderfeestspelletjes in het draaiboek opgenomen.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Kinderfeest Themakist Ridders

Kinderfeest themakist Ridders

Koning Arthur zoekt stoere jongens en meisjes op zijn zoektocht naar de schat. De kleine ridders mogen verschillende proeven doen om hun kracht te tonen. Als beloning krijgen de ridders aanwijzingen waar ze de schat kunnen vinden. Verkleed als echte ridder met tuniek, helm en zwaard voelen de kinderen zich ijzersterk.

De themakist Ridders is te huur met kleding en accessoires voor maximaal 8 ridders. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de kist terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

 

Kinderfeest themakist boerderij

Kinderfeest themakist Boerderij

Ook zonder een complete veestapel kun je het boerenleven prima op ‘je erf’ halen. Op kaplaarzen en met een zakdoek om de buitenlucht in, krijgen de kleine boertjes vanzelf roze wangen. Maar ook voor binnen zijn er genoeg spelletjes in deze koffer te vinden.

De themakist Boerderij is te huur met accessoires ingepakt voor 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden. De kruiwagens en skelters zijn niet inbegrepen.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

Kinderfeest themakist voetbal

Kinderfeest themakist
Sport

Sportieve jongens en meisjes krijgen er rode wangen van. Organiseer een sportief feest en je hebt geen kind aan ze. Voor de grotere kinderen zijn er deze kist veel verschillende balspelletjes te vinden. Vraag of de kinderen in hun eigen sportkleding te komen of gebruik de T-shirts uit de koffer.

De themakist Sport is te huur met Tshirts en accessoires voor maximaal 8 spelers. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeest inbegrepen. Ook de attributen om de spelletjes te spelen zijn in de kist terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Kinderfeest themakist brandweer

Kinderfeest themakist
Brandweer

Gaan als de brandweer! De actieve en spannende spelletjes zijn voor jongens en meisjes die vooral stoer zijn. Gekleed met helm en brandweerpak ( tuniek) is geen spel deze kinderen te gek. Als ouder vreest u misschien voor brand en gevaar, maar natuurlijk denken wij aan de veiligheid van uw kinderen en het huishouden. Het gevaarlijkste spel in dit draaiboek is het blussen van een waxinelichtje met een waterpistool, terwijl het kaarsje in een teil water dobbert.

De themakist Brandweer is te huur met outfits voor maximaal 8 kinderen. Natuurlijk is het draaiboek met spelletjes voor een geslaagd kinderfeestje inbegrepen. Ook de (meeste) attributen om de spelletjes te spelen zijn in de koffer terug te vinden.

Huurprijs: € 25,–  Borg: € 50,–

 

Je kunt een kinderfeestkoffer reserveren door te mailen naar info@bontekoeverhuur.nl of bellen naar 0613408505.